За нас

Продажба на екзотични животни

Магазинът се занимава с продажба на екзотични животни и от началото на 2012г.

Той разполага с най-голямото разнообразие на терариумни животни: змии, гекони, костенурки, крокодили, варани, тарантули, скорпиони, различни видове ракообразни, саламандри и много други. Освен това, ние предлагаме и всички необходими продукти и аксесоари за тяхното правилно отглеждане на достъпни цени от водещи световни марки: Exo Тerra, TMReptiles, Repashi, Pangea, Komodo, Arcadia и много др.

За начинаещите в тераристиката, предлагаме, както компетентни съвети от опитни специалисти, така и възможност за изработка на необходимия за правилното отглеждане на избраното животно: терариум, вътрешен дизайн, поддръжка и др.

Терариуми

Благодарение на нашите сътрудници от ”НЕСТАНДАРТ 2008″ ЕООД , изработването на всеки един терариум (било по поръчка от клиента или закупен от магазина, вече готов модел) е от най-висок клас стъкло, съобразен с вида на животното – вратички, вентилационни релси, височина, широчина и др.

За вътрешния дизайн, освен различни естествени материали, можете да добавите и изкуствени, благодарение на нашите добри приятели от Zooportal, разнообразието в магазина е повече от богато. Убедени сме, че ще можем да помогнем за сбъдването на вашите индивидуални и уникални идеи за идеален терариум.

Развъдчици

Гарантираме за качеството на животните, които се вземат от нас!

Работим в най-добрите развъдчици в България на кралски питони: Alex Ball Python и LDV morphs snake art, които с годините се доказана на пазарите за екзотични животни в чужбина и страната с едни от най-качествените, здрави и красиви морфи на любимия на много тераристи – кралски питон.

Всички останали екзотични любимци, които ви предлагаме за продажба при нас, са закупени от специализирани изложения, от добри и предварително проверени развъдчици от Европа – Чехия, Германия и др.

Освен закупуване на животно, изграждане на идеалния за вас и него терариум, магазинът предлага и необходимата храна, хранителни добавки за всеки животински вид, предлаган при нас.

Различни по вкус сухи смески, за всички плодоядни видове; различни по размер замръсени мишки и плъхове, за хищниците; щурци, брашнени червеи (Tenebrio molitor), зоофобос (Zoophobasmorio), различни по вид и големина хлебарки, скакалци, копринени буби и др – за насекомоядните.

Заповядайте при нас! Ние ще изпълним и най-смелите ви мечти и винаги ще сме на среща, за да помогнем при правилното отглеждане на взетото от нас животно!

Pin It on Pinterest

Празнично работно време и поръчки

01.05 - 11:00 -17:00ч.
02.05 - Почивен ден
03.05 - 11:00 -17:00ч.
04.05 - 11:00 - 17:00ч.
05.05 - 10:30 - 19:00ч.
06.05 - 10:30 - 17:00ч.