За нас

Продажба на екзотични животни

Магазинът се занимава с продажба на екзотични животни и от началото на 2012г.

Той разполага с най-голямото разнообразие на терариумни животни: змии, гекони, костенурки, крокодили, варани, тарантули, скорпиони, различни видове ракообразни, саламандри и много други. Освен това, ние предлагаме и всички необходими продукти и аксесоари за тяхното правилно отглеждане на достъпни цени от водещи световни марки: Exo Тerra, TMReptiles, Repashi, Pangea, Komodo, Arcadia и много др.

За начинаещите в тераристиката, предлагаме, както компетентни съвети от опитни специалисти, така и възможност за изработка на необходимия за правилното отглеждане на избраното животно: терариум, вътрешен дизайн, поддръжка и др.

Терариуми

Благодарение на нашите сътрудници от ”НЕСТАНДАРТ 2008″ ЕООД , изработването на всеки един терариум (било по поръчка от клиента или закупен от магазина, вече готов модел) е от най-висок клас стъкло, съобразен с вида на животното – вратички, вентилационни релси, височина, широчина и др.

За вътрешния дизайн, освен различни естествени материали, можете да добавите и изкуствени, благодарение на нашите добри приятели от Zooportal, разнообразието в магазина е повече от богато. Убедени сме, че ще можем да помогнем за сбъдването на вашите индивидуални и уникални идеи за идеален терариум.

Развъдчици

Гарантираме за качеството на животните, които се вземат от нас!

Всички екзотични любимци, които ви предлагаме за продажба при нас, са закупени от специализирани изложения, от добри и предварително проверени развъдчици от Европа – Чехия, Германия и др.

Освен закупуване на животно, изграждане на идеалния за вас и него терариум, магазинът предлага и необходимата храна, хранителни добавки за всеки животински вид, предлаган при нас.

Различни по вкус сухи смески, за всички плодоядни видове; различни по размер замръсени мишки и плъхове, за хищниците; щурци, брашнени червеи (Tenebrio molitor), зоофобос (Zoophobasmorio), различни по вид и големина хлебарки, скакалци, копринени буби и др – за насекомоядните.

Заповядайте при нас! Ние ще изпълним и най-смелите ви мечти и винаги ще сме на среща, за да помогнем при правилното отглеждане на взетото от нас животно!

Pin It on Pinterest