Хотел за екзотични животни

Ако сте фен на хобито, но също обичате и да пътувате, нашият хотел за екзотични любимци е идеалната алтернатива за Вас. При нас всеки екзотичен гост получава свой собствен терариум, съобразен с неговия размер и оборудван с всичко, което му е необходимо.

Всякакви удобства за Вашия любимец в нашия хотел за екзотични животни

Освен собствено пространство и индивидуални грижи, в нашия хотел за екзотични животни Вашият домашен любимец ще получава специална за вида му храна, съобразена с неговото обичайно меню, по няколко пъти на ден. Разполагаме с богато разнообразие както замразена, така и жива храна – насекоми, мишки, плъхове и други. През цялото време на престоя му при нас, Вашият любимец ще бъде обгрижван от опитни специалисти, компетентни в областта на отглеждането на екзотични животни.

Идеалното място за Вашия екзотичен любимец

За Вашето лично спокойствие ще Ви бъде предоставен документ, в който е описана цялата необходима информация за Вашия екзотичен любимец, както и телефони за контакт, за да осъществяваме връзка по всяко време. Ще Ви дадем и допълнителни детайли за ветеринарните специалисти, с които работим при необходимост, за да сте сигурни, че екзотичният Ви любимец е на безопасно място и в сигурни ръце.

хотел за екзотични животни

Заповядайте при нас и се насладете на пътуванията си, знаейки, че Вашето животинче е спокойно и обгрижвано!

Pin It on Pinterest